Stresscoaching

Til dig, der har risiko for at blive – eller allerede er stresset

Et stresscoaching forløb kan hjælpe dig af med din stress.

Lær at opdage den begyndende stress og lær at finde de ubevidste stressfaktorer

Lyt til din krop – den fortæller dig, hvordan du har det.

Midlertidige “sommerfugle i maven” er OK, men det er tankemylder, grådlabilitet samt forværring af eksem og øget brug af stimulanser ikke. Du skal handle på symptomerne og gøre noget godt for dig selv. Opsøg din stresscoach.

 

Stress kan også bare være, at have travlt – til en hvis grad

Alle kan i perioder have ekstraordinært travlt, det er ikke stress. Men bliver dét at have travlt til en permanent og vedvarende tilstand, så kan der være stor fare for, at du kan udvikle stress. Stress kan forebygges og Blue Coaching har værktøjerne til at hjælpe.

Forebyg stress - mindfulness kan være en del af løsningen

At forebygge stress er selvfølgelig langt det bedste så alle undgår den høje pris, personligt og økonomisk, som stress kan medføre. Blue Coaching har mulighed for at hjælpe med at forebygge stress og give dig værktøjer til at blive opmærksom på signalerne for stress. I arbejdet hen imod at blive stressfri arbejder vi også med mindfulness teknikker, der let kan implementeres i løbet af  arbejdsdagen og som yderligere kan styrke forebyggelsen af ny stress. 

Nedenfor kan du læse en liste med 5 gode råd til at spotte en kollega som er stressramt. Måske er det dig selv?

Fem gode råd: Sådan spotter du en stressramt kollega *

Mange kender fornemmelsen af, at blive presset på arbejdspladsen. Opgaverne hober sig op, en indre uro melder sig, man får hjertebanken og overblikket forsvinder. Men hvordan spotter man tegn på stress hos andre og sig selv? Her følger fem gode råd fra Psykiatrifonden til, hvordan du spotter stress.

1. Ubeslutsom og forvirret

Hukommelsesbesvær- og koncentrationsbesvær er blandt de første psykiske signaler, der viser sig ved stress. En medarbejder, der normalt har tjek på tingene, kan pludselig virke utjekket og glemme aftaler og deadlines.

2. Begynder at fylde mere

Nogle stressramte begynder at fylde mere på arbejdspladsen og kræver mere opmærksomhed end normalt. De taler og snakker måske mere højlydt og hurtigere, virker mere hektiske og reagerer mere aggressivt end normalt.

3. Trækker sig og bliver indadvendt

I stedet for at fylde mere begynder nogle stressramte at fylde mindre, end de plejer. Det kan fx komme til udtryk ved, at de trækker sig, undgår andre kollegaer, og dropper møder og andre aftaler uden at melde afbud.

4. Opgivende og uengageret

En medarbejder eller kollega kan nemt miste overblikket som følge af stress. Det kan vise sig ved, at personen begynder at udvise opgivende adfærd, ikke får løst aftalte arbejdsopgaver før deadline og i det hele taget virker uengageret.

5. Irritabel og træt

Kollegaer, som er stressramte, kan reagere negativt på humoristiske situationer, som de under normale omstændigheder ville finde morsomt. Personen kan også virke mere træt, udkørt og uoplagt end normalt på grund af søvnløshed som følge af stress.

*  De 5 gode råd er lånt af Psykiatrifonden

Kontakt Blue Coaching

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ring på telefon 61 68 76 06 eller benyt nedenstående kontaktformular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Pia O Zacchi – StressCoach – NLP Coach – Mindfulness instruktør

”Pia har givet mig rigtig mange gode redskaber til at takle svære og stressede perioder.

Hun har været god til at lytte og hjælpe mig videre med mine udfordringer. Nu er jeg blevet bedre til at sige nej og lytte til mig selv – for når jeg siger nej til andre, så siger jeg ja til mig selv. 

Pia har givet mig et skub i den rigtige retning og hjulpet med, at give mig selv lov til at drømme, og lægge en plan for min fremtid, som jeg ser frem til at gå i gang med.” – Wendie.

” Det vigtigste jeg har lært er at jeg har ansvaret og kontrollen over mine egne tanker og følelser samt selve reaktionen på de forskellige situationer der kan presse mig. Jeg har lært at tage ansvaret for situationen og det har faktisk gjort mig mere reflekterende i forhold til hvad jeg gør og ikke gør. Jeg har ikke ret mange stress episoder eller situationer hvor jeg føler mig ude af kontrol ligesom jeg havde førhen. 
Af hjertet tak for din vejledning og coaching til et liv hvor jeg har lært at blive bedre til at tage kontrollen selv.” – Sanne.

Få et opkald

eller ring på 61 68 76 06