Stresscoaching - Til virksomheder & private

Medarbejderne er det største aktiv i en virksomhed og hvis en medarbejder rammes af stress, giver det store problemer for både virksomheden og for dig som medarbejder.

Er der fokus på stress på dinarbejdsplads? Blue Coaching kan hjælpe med at forebygge stress.

Forebyg stress - brug mindfulnessteknikker

At forebygge stress er selvfølgelig langt det bedste for medarbejderne og for virksomheden, så alle undgår den høje pris, personligt og økonomisk, som stress kan medføre. Blue Coaching har mulighed for at hjælpe virksomheden med at forebygge stress og lære at blive opmærksomme på signalerne for stress hos medarbejderne. I arbejdet hen imod at blive stressfri arbejder vi også med mindfulness teknikker, der let kan implementeres på arbejdspladsen og som yderligere kan styrke forebyggelsen af stress. Mindfulnessforløb kan tilkøbes den traditionelle stresscoaching.

Nedenfor kan du læse en liste med 5 gode råd til at spotte en kollega som er stressramt.

Fem gode råd: Sådan spotter du en stressramt kollega *

Mange kender fornemmelsen af, at blive presset på arbejdspladsen. Opgaverne hober sig op, en indre uro melder sig, man får hjertebanken og overblikket forsvinder. Men hvordan spotter man tegn på stress hos andre end sig selv? Her følger fem gode råd fra Psykiatrifonden til, hvordan du spotter stress hos kollegaer og medarbejdere.

1. Ubeslutsom og forvirret

Hukommelsesbesvær- og koncentrationsbesvær er blandt de første psykiske signaler, der viser sig ved stress. En medarbejder, der normalt har tjek på tingene, kan pludselig virke utjekket og glemme aftaler og deadlines.

2. Begynder at fylde mere

Nogle stressramte begynder at fylde mere på arbejdspladsen og kræver mere opmærksomhed end normalt. De taler og snakker måske mere højlydt og hurtigere, virker mere hektiske og reagerer mere aggressivt end normalt.

3. Trækker sig og bliver indadvendt

I stedet for at fylde mere begynder nogle stressramte at fylde mindre, end de plejer. Det kan fx komme til udtryk ved, at de trækker sig, undgår andre kollegaer, og dropper møder og andre aftaler uden at melde afbud.

4. Opgivende og uengageret

En medarbejder eller kollega kan nemt miste overblikket som følge af stress. Det kan vise sig ved, at personen begynder at udvise opgivende adfærd, ikke får løst aftalte arbejdsopgaver før deadline og i det hele taget virker uengageret.

5. Irritabel og træt

Kollegaer, som er stressramte, kan reagere negativt på humoristiske situationer, som de under normale omstændigheder ville finde morsomt. Personen kan også virke mere træt, udkørt og uoplagt end normalt på grund af søvnløshed som følge af stress.

*  De 5 gode råd er lånt af Psykiatrifonden

Kontakt Blue Coaching

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ring på telefon 61 68 76 06 eller benyt nedenstående kontaktformular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Pia O Zacchi – StressCoach

Pia O Zacchi - StressCoach - StressCoaching mod Stress

”Pia har givet mig rigtig mange gode redskaber til at tackle svære og stressede perioder. Hun har været god til at lytte og hjælpe mig videre med mine udfordringer. Nu er jeg blevet bedre til at sige nej og lytte til mig selv – for når jeg siger nej til andre, så siger jeg ja til mig selv. Pia har givet mig et skub i den rigtige retning og hjulpet med, at give mig selv lov til at drømme, og ligge en plan for min fremtid, som jeg ser frem til at gå i gang med.” – Wendie.

Få et opkald

eller ring på 61 68 76 06

Luk menu