Blue Coaching

- Stress fri zone

Blue Coaching

StressCoaching målrettet Privatpersoner, Virksomheder, Medarbejdere og Uddannelsesinstitutioner

Pia O Zacchi - StressCoach - StressCoaching mod Stress

Blue Coaching er startet af StressCoach og Mindfulness instruktør​ Pia O Zacchi på baggrund af mere end 20 års erfaring i spændingsfeltet med mennesker hvor relation og anerkendelse og indsigt i livets uforudsigelighed er omdrejningspunktet.

Mit fokus i mødet med mennesker er at holde fast i den gode samtale og i troen på at forandring kan ske når der arbejdes målrettet med det.

Jeg arbejder udfra Idestrup på Falster i den skønneste lille landsby nær strand og skov. Det er især i naturen der findes styrke til at overkomme selv de hårdeste opgaver og naturen er også en del af løsningen når vi taler om stress. Naturoplevelser vil således være en del af opgaveløsningen mellem samtalerne.

Kontakt Blue Coaching

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ring på telefon 61 68 76 06 eller benyt nedenstående kontaktformular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Pia O Zacchi

– StressCoach og Mindfulness instruktør

Pia O Zacchi - StressCoach - StressCoaching mod StressJeg startede Blue Coaching på baggrund af mere end 20 års erfaring i spændingsfeltet med mennesker hvor relation og anerkendelse og indsigt i livets uforudsigelighed er omdrejningspunktet.

Jeg henvender mig til virksomheder, privat personer og uddannelsesinstitutioner.

Udfyld kontaktformularen så ringer jeg til dig.

Få et opkald

eller ring på 61 68 76 06

Luk menu