STRESS

- Virksomhed

Dine medarbejdere er dit største aktiv og hvis en medarbejder rammes af stress, kan det blive et stort problem og en stor udgift for virksomheden.

Har du og din virksomhed fokus på stress hos medarbejderne? Blue Coaching kan hjælpe med at forebygge stress.

Forebygge stress

At forebygge stress er selvfølgelig langt det bedste for medarbejderne og virksomheden, så alle undgår den høje pris, personligt og økonomisk, som stress kan medføre. Blue Coaching har mulighed for at hjælpe virksomheder med at forebygge stress og være opmærksomme på signalerne for stress hos medarbejderne.

Nedenfor kan du læse en liste med 5 gode råd til at spotte en kollega som er stressramt.

Fem gode råd: Sådan spotter du en stressramt kollega *

Mange kender fornemmelsen af, at man bliver presset på arbejdspladsen. Opgaverne hober sig op, en indre uro melder sig, man får hjertebanken og overblikket forsvinder. Men hvordan spotter man tegn på stress hos andre end sig selv? Her følger fem gode råd fra Psykiatrifonden til, hvordan du spotter stress hos kollegaer og medarbejdere.

1. Ubeslutsom og forvirret

Hukommelsesbesvær- og koncentrationsbesvær er blandt de første psykiske signaler, der viser sig ved stress. En medarbejder, der normalt har tjek på tingene, kan pludselig virke utjekket og glemme aftaler og deadlines.

2. Begynder at fylde mere

Nogle stressramte begynder at fylde mere på arbejdspladsen og kræver mere opmærksomhed end normalt. De taler og snakker måske mere højlydt og hurtigere, virker mere hektiske og reagerer mere aggressivt end normalt.

3. Trækker sig og bliver indadvendt

I stedet for at fylde mere begynder nogle stressramte at fylde mindre, end de plejer. Det kan fx komme til udtryk ved, at de trækker sig, undgår andre kollegaer, og dropper møder og andre aftaler uden at melde afbud.

4. Opgivende og uengageret

En medarbejder eller kollega kan nemt miste overblikket som følge af stress. Det kan vise sig ved, at personen begynder at udvise opgivende adfærd, ikke får løst aftalte arbejdsopgaver før deadline og i det hele taget virker uengageret.

5. Irritabel og træt

Kollegaer, som er stressramte, kan reagerer negativt på humoristiske situationer, som de under normale omstændigheder ville finde morsomt. Personen kan også virke mere træt, udkørt og uoplagt end normalt på grund af søvnløshed som følge af stress.

*  De 5 gode råd er lånt af Psykiatrifonden

Kontakt Blue Coaching

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Ring på telefon 61 68 76 06 eller benyt nedenstående kontaktformular, og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Pia O Zacchi – StressCoach

Pia O Zacchi - StressCoach - StressCoaching mod StressJeg startede Blue Coaching på baggrund af mere end 20 års erfaring i spændingsfeltet med mennesker hvor relation og anerkendelse og indsigt i livets uforudsigelighed er omdrejningspunktet.

Jeg henvender mig til virksomheder, privat personer og uddannelsesinstitutioner.

Udfyld kontaktformularen, så ringer jeg til dig.

Få et opkald

eller ring på 61 68 76 06

Luk menu